WAT IS HET PRODIMED DIEET?

Prodimed is een medisch onderbouwd Proteïne (eiwitrijk) dieet bestaande uit maaltijdvervangers waarbij je met behulp van het fasen schema uiteindelijk werkt naar het gewicht wat u wilt bereiken, een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

 

BEGELEIDING

Sinds augustus 2010 begeleid Lisette mensen met het succesvolle Prodimed dieet. Vanaf de start van het dieet tot aan het einde van het dieet is een goede persoonlijke begeleiding van belang om het uiteindelijke doel, wat we samen zullen opstellen te bereiken, maar nog belangrijker om dat behaalde gewicht ook te behouden. Heeft u eenmaal uw streefgewicht bereikt en bent u wekelijks, één keer in de twee, drie en  maximaal vier weken op consult geweest dan kunt u gebruik maken van zes gratis onderhoudsconsulten zodat u altijd na het traject nog een ‘stok achter de deur’ heeft om op gewicht te blijven.

 

TARIEVEN

Intakegesprek                60 minuten              €   0,-

Vervolgconsult               20 minuten              € 23,-

*Onderhoudsconsult     20 minuten              €   0,-

*Onderhoudsconsult is alleen GRATIS als u tijdens het Prodimed dieet om de maximaal 4 weken op vervolgconsult komt, anders betaalt u € 23,-.

 

Prodimed producten
De Prodimed producten kunt u bestellen via Mijn Prodimed. Wilt u starten met het Prodimed dieet dan krijgt u een inlogcode waarmee u uw traject kunt volgen en uw producten kunt bestellen.

 • Starterskit                                                                     €99,99
  -6 assortiment doosjes met 5 verschillende smaken
  (dranken, ontbijtgerechten ,soepen, hoofdgerechten,
  desserts, repen)
  -4 milkshakes (2 vanille en 2 chocolade smaken)
  -1 busje multivitamine
  -1 shakebeker
  -1 gebruikershandleiding

 

 • 1 Doosje (5 zakjes)                                                         €15,99
 • Milkshake chocolade/vanille (tray met 12 flesjes)       €38,50
 • Supplementen (ongeveer 60 stuks)                               €17,99

 

Recepten

Tijdens het Prodimed dieet is en blijft het belangrijk om voldoende te varieren zo houd je het dieet langer vol dan wanneer je steeds hetzelfde eet. Voor deze recepten verwijs ik u door naar onderstaande link.

Prodimed recepten