Mijn naam is Lisette Stil, ik ben geboren en getogen in Beverwijk en sinds 2009 ben ik afgestudeerd aan de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek in Amsterdam. Daarvoor heb ik het CIOS (sportopleiding) succesvol afgerond maar wilde op dat moment nog niet gaan werken. Bij toeval kreeg ik een folder in de brievenbus over de opleiding Voeding en Diëtetiek wat mijn interesse wekte. Na de vier jarige opleiding mag ik mezelf diëtist noemen en voldoe ik aan artikel 34 van de Wet op de Individuele Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG) en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Na mijn opleiding heb ik eerst fulltime gewerkt als Diëtist voor Body Invest in Hoofddorp. Waarna ik de kans heb gekregen om voor mijzelf te beginnen. Sinds 2013 ben ik dan ook mijn eigen diëtistenpraktijk gestart vanuit de locatie in Beverwijk. Eind 2014 is daar de locatie in Heemskerk (Fit met Visie) bijgekomen. Omdat mijn interesse zowel bij sport als voeding ligt heb ik in 2014 de Post-HBO-opleiding Sportdiëtetiek gevolgd en met succes afgerond. Hierdoor mag ik mijzelf ook Sportdiëtist noemen en ben ik naast de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) ook lid van de Vereniging Sportdiëtetiek Nederland (VSN).

Wat vind ik belangrijk?
De diëtist is dé HBO-opgeleide specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot (preventie van) ziekte en gezondheid. U kunt er dan ook op vertrouwen dat ik met een betrouwbare en deskundige blik kijk naar wat uw wensen zijn. Ik bied een luisterend oor en geef steun waar nodig. Een persoonlijke aanpak, bewustwording van de keuzes die u maakt in zowel voeding als leefstijl zorgt negen van de tien keer voor een succesvol resultaat waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen een leefsituatie.

Kortom u kunt bij mij terecht voor vragen over voeding, gezondheid, leefstijl en sportvoeding. Samen komen wij tot een advies op maat wat persoonlijk bij u past om uw leefstijl en gezondheid te verbeteren!