Studie

POSTED BY Lisette Stil | mrt, 10, 2021 |

Studie

Per 1 maart 2021 ben ik begonnen met een nieuwe studie waardoor mijn diëtistenpraktijk even op een lager pitje is komen te staan en ben ik voor vragen etc. bij voorkeur te bereiken via de mail info@dietistenpraktijklisettestil.nl of via het contactformulier op mijn website. Op zaterdagochtend is er eventueel een mogelijkheid om een afspraak in te plannen in overleg.

Wat betekent dit voor bestaande cliënten?
Deze afspraken blijven doorlopen in samenspraak met u als cliënt.

Wat betekent dit voor nieuwe cliënten?
Wilt u op korte termijn een afspraak maken dan adviseer ik u om eventueel contact op te nemen met mijn collega diëtisten hier in de omgeving.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd!
Alvast bedankt voor uw begrip!

Met vriendelijke groet,

Lisette (Diëtist)